Evenementen

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor een bijzonder feest, een onvergetelijk diner of een rustige locatie voor uw vergadering, congres of training? Dan is Château de Mavaleix de perfecte locatie voor u. Het ligt midden in de natuur, maar toch op een steenworp afstand van Périgueux en Limoges.

Château de Mavaleix is de perfecte locatie voor uw bruiloft, feest, borrel of culinair diner en waar u ook nog eens heerlijk kunt slapen. 

 

Het chateau heeft een karakteristieke en sfeervolle bruid suite en alle gasten kunnen verblijven in het hotel, de gites en de kamers in het kasteel. 

Voor ontvangst, uw receptie en feest kunt u gebruik maken van de bar, het restaurant en het terras. De muziek en andere aankleding kan ook door ons verzorgd worden.

In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag met u uw wensen en maken een voorstel op maat.

BRUILOFTEN

SEMINARS & EVENTS

Of u nu met een kleine of grote groep bent, we hebben altijd een geschikte ruimte voor u. Château de Mavaleix heeft verschillende stijlvolle en comfortabele vergaderruimtes die van alle gemakken en faciliteiten zijn voorzien. De vergaderruimtes zijn geschikt voor groepen van 5 tot 60 personen.

De boog kan natuurlijk niet altijd gespannen zijn. Om uw vergadering, congres of training te onderbreken bieden wij een aantal sportieve en culinaire activiteiten aan die de teamspirit positief beïnvloeden. 

Wij denken graag met u mee om van uw vergadering, congres of training een succes te maken.

FEEST OF RECEPTIE

Voor een feest, receptie of prestigieuze diners biedt ons restaurant de perfecte entourage. De enorme open haard zorgt voor een sfeervolle ambiance en een niet te vergeten het prachtige uitzicht op de tuinen van het landgoed. Voor een informeel diner of borrel is de bar uitermate  geschikt. 

 

Château de Mavaleix biedt veel mogelijkheden om van uw feest, borrel of diner iets bijzonders te maken. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag met u uw wensen en maken een voorstel op maat.

Voor speciale wensen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.