Activiteiten

Zondag is de dag van de rommel marktjes. Elke week zijn er weer andere dorpjes die wat organiseren.Voor markten met streekproducten kunt u o.a. terecht in Brantôme, Périgueux, Sarlat en Bergerac.

Op zondag is er veel dicht in de grote steden, maar in St.Emilion kunt u zich op zondag wel vermaken. Het is een toeristisch plaatsje, maar zeker de moeite waard om te bekijken. De wijnlandschappen zijn beschermd als werelderfgoed.  Geniet van een wijnproeverij of lunch.

Bordeaux is wat verder rijden vanaf ons kasteel, maar als u vroeg vertrekt, te doen op een dag. Op zondag is er een grote markt aan de kades. Je kunt er picknicken en er zijn speeltuinen  voor de kids. bekijk de musea, wandel door de straatjes, pik een terrasje, ga naar de opera of opzoek naar antieke spulletjes in de quartiers des brocanteurs.

Huur een fiets (ook met trapondersteuning mogelijk) en laat hem bij ons afleveren. Geniet van de landweggetjes bij ons in de buurt. Aan het eind van de middag luisteren wij graag naar uw avontuur in onze bar St.Hubert.

Andere bezienswaardigheden zijn de Grotten van Villars of  Chateau Hautefort. 

 

Kijk ook even op onze Facebookpagina. Daar komen ook leuke tips voorbij.